Ons aanbod

* Klik op de foto's voor een vergroting

Ons aanbod

Schilderwerken

Schilderwerken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst met oog voor een strakke fijne afwerking met verf van Boss Paints.


Om tot een zo kwalitatief resultaat te komen, starten wij met de muren twee keer te plamuren. Daarna brengen wij drie lagen verf aan; één primer en twee afwerklagen. We schilderen zo strak mogelijk zonder dat je structuur van rol of borstel ziet.

Ons aanbod

Vloerbekleding

  • Laminaat & parket
    Voor laminaat en parket werken we met de merken Quick step en Parador
  • Vinyl en tapijt zit eveneens in ons aanbod

Ons aanbod

Gyprocwerken en plafonds

Voor de basis, waaraan de gyproc gemonteerd gaat worden, is er de keuze tussen een hout omkadering of een metal stud.


Ook kan de gyrpoc hangen gemonteerd worden. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden tussen de standaard, waterwerende of brandwerende versie.

Deze kunnen ook schildersklaar (geplamuurd) afgewerkt worden.

Ons aanbod

Muurprint

Zoek je naar een unieke en persoonlijke muurbekleding? Breng dan sfeer in je bedrijf of in je huis met een prachtige en kwalitatieve muurprint.


Voor het ontwerp en de print zelf werken wij samen met Avdj-Graphics. Zij zijn gespecialiseerd in (grafische) vormgeving en in het vervaardigen van een muurprint die jaren mee kan.


De prints zijn van hoogwaardig pvc materiaal, hebben een hoge resolutie afdruk en bestaan uit 1 stuk waardoor geen naden zichtbaar zijn.


In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is de prijs van zo'n print scherp en gebeurt de uitvoering zelf sneller dan van gewoon behangpapier. Dit valt niet te vergelijken met goedkopere alternatieven op het internet.


De plaatsing wordt vakkundig en vlot door ons uitgevoerd.

Ons aanbod

Traprenovatie

De meeste beuken trappen verliezen na een tijdje hun beschermlaag waardoor deze vuil worden. Om een nieuwe beschermlaag te voorzien schuren wij de trappen volledig terug op blank hout. Hierna kan men kiezen of de trap gevernist of geschilderd moet worden.


Voor het schilderen gebruiken wij watergedragen 2-componenten kras en slijtvaste lakverf.

Ons aanbod

Buitenwerken

Voor buitenwerken doen wij vooraf steeds beroep op een technisch adviseur van Boss Paints om een gedetailleerd verslag te maken van de staat van de gevel. Aan de hand van zijn advies kan het juiste materiaal (verf) gekozen worden. 


De eerste stap in het schilderen van gevels is een antimoss behandeling. Daarna kan er geschilderd worden.

Door de samenwerking met de specialisten van Boss Paints kunnen wij een gevelgarantie aanbieden van 10 jaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een passende en vrijblijvende offerte. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis kleuradvies.

 
 
 
 
 

Ons aanbod

Op maat gemaakte (inbouw)kasten

Kasten kunnen volledig naar wens en op maat van de klant gemaakt worden. Bij een eerste kennismaking luisteren we naar de wensen van klant om nadien de opmeting te gaan doen.
Na de opmeting maken we een tekening op die we dan samen met de offerte gaan voorleggen bij de klant. Na ondertekenen van de offerte gaat de kast in productie bij de zagerij.


We werken met laminaat, melamine, mdf, fineer of zelfs volledig in massief.

ons aanbod

Raamdecoraties

Voor raamdecoratie werken wij samen met een specialist die alles bij de klant komt opmeten. Het plaatsen gebeurt door onszelf.


U kunt bij ons terecht voor 

  • Horizontale & verticale lamellen 
  • Shutters
  • American stores
  • Rolgordijnen
  • Stoffen gordijnen


Met uitzondering van de gordijnen werken wij met materiaal van het belgische merk DIAZ.